Semua tulisan dari godellavawynne

Tentang godellavawynne

♥ God’s Most Beloved ♥ ELF ♥ ΣX◊ X◊X◊ PLANET ヾ(*´∀`*)ノ ♥ FASHION ♥ FOOD ♥ PHOTOGRAPY ♥ TWITTER : @godellava ♥

Long Time no Seee

wahhhh udah lama banget nih ga buka blog, kangen kalian semua para visitorss :* :* 

Aku jadi bingung nih mau ngomong apa, soalnya udah lama banget gak buka blog. Sebenernya gak buka blog bukan karna lupa punya blog ini, cuman karna lupa passnya, biasalah kebanyakan sosial media dan banyak fans *apaansih hahhaha. Eh tapi seriusan ini blog gak kebuka lama gara gara lupa apa passnya, aduhhh biasa ya suka lupa lupa gitu. Udah gitu ini blog udah gak kebuka kira kira 8 bulanany, kayaknya..lupa juga sih hahahhah 

Yaudah itu doang yang mau diomongin, soalnya bigung mau nulis apa, ini sebagai kalimat pembuka yang sudah lama tak terucap *lebay gila hahhaha. 

Oh iya mau kasih tau juga, gue sebagai pemilik blog ini udah sma loh hahah *bangga udah bosen smp, dan bosen pitih biru, jadi mau ganti putih abu abu.. dan satu lagi gw masih suka sama korea kok 🙂 besok besok kita share foto foto cowo cowo ganteng punya gue dan cewe cewe cantik ala ala korea 🙂 

Oke deh see you, tak lupa.. maaf kalo masih typo biasalah penyakitnya anak anak yang kurang teliti hehehheh *sok imut hhahahah 

Iklan

Korea Christmas Pictures II

Nah sekarang baru sempet nihh gue buat nerbitin part 2 nya post gue yang kemarin..

Sesuai yang gue janjiin ke elo elo semua.. hari ini gue nerbitin pictures nya 2pm sama f(x) ..Yasud lah.. salamat melihat 🙂

1. 2pm

B59834a68f1c616dbe214c044e3fd589_large

Tumblr_ldtqwjtkh11qbmc78o1_500_large

Tumblr_lcxdrzpof91qc1nx1o1_500_large

Tumblr_lcqce64wuc1qa0xrqo1_r2_500_large

Tumblr_ldooslos7v1qcd7tno1_500_large

2am-2pm-christmas-j-lim-joo-jyp-favimcom-98952_large_large

 

2.f(x)

Daum_net_20101126_111758_large

480111405_large

Fx+smtown+winter+album+pictures+%2525281%252529_large

Fx+smtown+winter+album+pictures+%2525282%252529_large

Fx+smtown+winter+album+pictures+%2525283%252529_large

Fx+smtown+winter+album+pictures+%2525284%252529_large

Fx+smtown+winter+album+pictures+%2525285%252529_large

Nahh.. part duanya udah selesai deh 😀  \(•ˆ⌣ˆ‎​​​​•)/

Untuk part ke 3.. mungkin bigbang sama 2ne1

Semoga kalian suka 🙂 oh iya jangan lupa nulis komentar kalo udah liat yah 🙂

maaf kalo masih suka typo yah heheheh 😀

 

 

 

 

 

 

 

Korea Christmas Photos

Yang kali iini gua mau nge post tentang foto foto korea korea yang pake konsep fotonya ala ala christmas… selamat nge liat yah :))

1. SNSD

479965495_large

479967307_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525282%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525284%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525286%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525287%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525288%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures+%2525289%252529_large

Snsd+smtown+winter+album+pictures_large

Christmasvita500-jessica_large

308532_2319043490704_1088033400_32182748_613930178_n_large

374761_2319040090619_1088033400_32182741_1552351811_n_large

312944_2319043010692_1088033400_32182747_976702839_n_large

Tumblr_mexj42t03k1qzgbhso1_500_large

Tumblr_mer8ueql2q1qkyf9wo1_250_large

Tumblr_mer8ueql2q1qkyf9wo2_250_large

Tumblr_mer8ueql2q1qkyf9wo3_250_large

Tumblr_mer8ueql2q1qkyf9wo4_250_large

Tumblr_lwegiysqjb1qe4wv5o1_500_large

02_large

Tumblr_lwp5buc61m1qaaym5o1_500_large

479967307_large

20111118_yoona_innisfree_cf_large

2.Super Junior

Tumblr_mf4hm6qowh1rj46xdo1_500_large

Tumblr_lwm7sklfop1qjqt7ho1_400_large

Tumblr_mea7n4hnhx1qdr2bho1_500_large

24406369_large

Tumblr_meidcj10kv1qhjewwo1_500_large

109_large

101_large

102_large

103_large

387819_259588017434418_100001496653050_757371_2030495819_n_large

Tumblr_lwaipbvw6a1qasiw6o1_1324028942_cover_large

Tumblr_lwq3ds2eq31r2fvzyo1_500_large

9q6ag_large

Untuk part 1 SNSD sama Super Junior aja dulu yah.. besok baru part 2..

Part 2 nya isinya 2pm sama f(x) aja yah … 

makasih yang udah liat blog gua yang kali ini.. semoga suka

maaf kalo banyak typo.. 🙂

jangan lupa ninggalin comment nya 🙂

Drama Korea 2012

Ini beberapa saran buat kalian yang masih bingung mau nonton drama korea apa??..

Ini beberapa drama yang baru baru aja keluar di tahun 2012 :, nah gue ngasih judul drama apa yang kalian mau tonton.. dan tanggal mereka muncul dalam english sub nya :))

SELAMAT MEMBACA para pecinta drama korea :))

Flower Boy Next Door

Title: 이웃집 꽃미남 / Flower Boy Next Door
Chinese Title: 鄰家花美男
Also known as: My Neighbor Flower Boy / The Pretty Boy Next Door / My Flower Boy Neighbor
Genre: Romance, comedy
Episodes: 16
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2013-Jan-07 to 2013-Feb-26
Air time: Monday & Tuesday 23:00
Related Series: Flower Boy Series

The Best Korean Drama of 2012

 

Year 2012 is almost over and Year 2013 is waiting! Now, it’s the time to vote for ‘The Best Korean Drama of 2012′.

The Birth of a Family

 

Title: 가족의 탄생 / The Birth of a Family
Chinese Title: 家族的誕生
Genre: Romance, Melodrama, Family
Episodes: 100+ (To Be Announced)
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2012-Dec-05 to 2013
Air time: Monday to Friday 19:20

School 2013

 

Title: 학교 2013 / School 2013
Chinese Title: 学校 2013
Also known as: 학교 5 / School Season 5
Genre: School, Youth
Episodes: 16 (To Be Confirmed)
Broadcast network: KBS2
Broadcast period: 2012-Dec-03 to 2013-Jan-22
Air time: Monday & Tuesday 21:55

Cheongdamdong Alice

Title: 청담동 앨리스 / Cheongdamdong Alice
Chinese Title: 清潭洞愛麗絲
Also Known as: Alice in Cheongdamdong
Genre: Romance, comedy
Episodes: 16 (To Be Confirmed)
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2012-Dec-1 to 2013-Jan-20
Air time: Saturday & Sunday 21:50

Rude Miss Young Ae (Season 11)

Title: 막돼먹은 영애씨 시즌11 / Rude Miss Young Ae (Season 11)
Chinese Title: 沒禮貌的英愛小姐 (第11季)
Genre: Comedy
Broadcast network: tvN
Episodes: 20
Broadcast period: 2012-Nov-29 to 2013-Apr-11
Air time: Thursday 23:00
Related Series : Rude Miss Young Ae

Jeon Woo Chi

 

Title: 전우치 / Jeon Woo Chi
Chinese Title: 田禹治
Genre: Action, Fantasy, Historical, Comedy
Episodes: 24 (To Be Confirmed)
Broadcast Network: KBS2
Broadcast period: 2012-Nov-21 to 2013-Feb-07
Air time: Wednesday & Thursday 21:55

Oh Ja Ryong is Coming

 

Title: 오자룡이 간다 / Oh Ja Ryong is Coming
Chinese Title: 吳子龍來了
Genre: Family, Romance
Episodes: 100+ (To Be Announced)
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2012-Nov-19 to 2013-April
Air time: Monday to Friday 19:15

The King of Dramas

Cheer Up, Mr. Kim)

Short Family

Can We Get Married ?)

Childless Comfort

Ugly Cake

Full House Take 2

The King of Dramas

(128 Comments)

Cheer Up, Mr. Kim

(20 Comments)

Short Family

(2 Comments)

Can We Get Married ?

(48 Comments)

Childless Comfort

(12 Comments)

Ugly Cake

(7 Comments)

Full House Take 2

(246 Comments)

It’s because you..

hii tulisan blog pertama gue nih.. sebenernya sihhh udah buat beberapa kali blog cuman kayak males gitu di urusin jadi buat baru lagi karna lupa apa pass nya blog yang lama… bisa di bilang sihh prihatin sama diri sendiri hahahaha (prihatin sama diri sendiri agak bikin bingung sih..(?)) …..

nahh untuk pembukaan blog yang kali ini.. gue mau ngasihh beberapa pengalaman gue tentang memulai pertama kali kpop

pertama kali gua bisa menjadi seorang kpop seperti saat ini adalah…. jeng jeng jeng jeng, siapa lagi kalo bukan gara gara kaka gua..

Ini beberapa info tentang dia.. 🙂 *semoga habis kalian baca ini masi idup..

Namanya Gravilla

Lagi kebetulam emak gua ngelahirin dia yang keluarnya cewek

Umur 17 (tua)

matanya enggak pernah ke tutup kalo udah di depan leptop sama novel.. semua bisa di jabanin supaya puas bisa nonton ato baca sampe abis.. enggak mikirin besok sekolah..

tapi hebatnya dia masih bisa ngebagi waktu soalnya dari beberapa k-popers, k-popers biasanya ninggalin statusnya sebagai k-popeers nya karna enggak bisa ngebagi waktu sampe nilai di sekolahnya bisa jadi jelek.. tapi beda sama kaka gua yang satu ini dia bisa ngebagi waktu.. yang gua bingungin, gua sama dia kayaknya persenan belajar gua lebih banyak dari pada dia, tapi nilainya gedean gua.. sangan gak masuk akal, tapi emang kenyatannya.. oke.. beralih dari perkenalan kakak gua ke lo semua…*sebenarnya pengen dari tadi gue pengen beralih, agak muak sihh sama perkenalan kaka gua yang agak membuat dia pasti senang kalo ngeliat gue ngenalin dia baikkk banget

Balik kenapa gua bisa jadi k-popers.. awalnya gua selalu kuat iman sama yang namanya Korea.. apalagi di tambah kaka gua yang selalu ngeliat video video korea malem maleam.. bahkan sampe tengah malem.. subuh.. bahkan kemabli pagi lagi.. gila gak?? dan gua temen tidur kaka gua yang satu itu.. dengan suara berisik lagu suju sujusannya..

**Hingga suatu malam…… (tengan malem banget deh)

Gua kebelet kencing nihh ceritanya….

akhirnya gua turun dari kasur gua…

gua tercengan cengang melihat kakak gua yang masih ada disitu dengan mata yang kelihatannya enggak ada kata ngantuk..gua sihh awalnya enggak berminat untuk lihat apa yang sedang ia lakukan bersama dengan laptopnya karna pasti dia lagi liat kore kore nya dia… tapi tiba tiba iman ini terasa tergoyahkan, dan kayaknya pengen aja ngeliat ke arah situ dan pas gua liat pertamanya sihh enggak suka banget,agak menikmati,agak suka,suka banget. itu lah fase fase gua ngeliat korea koreaan kaka gua.. dan pada saat itulah gua menjadi seorang k-popers karna gua kepo dengan apa yang kaka gua liat sampe membuat dia sangat betah di depan laptop dan bisa tidur di subuh hari…

Mulai saat itulah gua menjadi seorang yang sangat gila autis sinting di bego begoin sama korea kaka gua yang jelek itu *ehh

Tapi beberapa kali gua bilang ke kaka gua untuk mau berhenti menjadi seorang yang gila dengan korea korea.. k pop k pop an.. tapi itu hanyalah sepik semata.. alah bahasanya

awalnya bilang enggak mau lagi, tapi enggak bisa sampe saat ini juga gua tetep aja masih sering seperti kelelawar.. mengumpulkan tenaga di siang hari, malemnya baru kepo kepoin k pop lagi..

soalnya kalo udah jadi k popers tuhh udah kayak orang make narkoba enggak bisa berhenti makenya.. pengennya lagi lagi.. dan sama kayak gua.. gua enggak bisa berhenti untuk melihat k pop k pop…

sampe kadang gua selalu bilang sama kaka gua..

“kenapa lo ngajak ngajak orang suka k pop… kalo mau suka k pop suka aja sendiri, jangan suka nularin  penyakit yang enggak bisa di sembuhin…” tapi kalo gue habis ngomong kayak gitu pasti kakak gua selalu jawab dengan jawaban yang selalu membuat gua udah enggak bisa bales menjawab kek kakak gua… jawaban dia itu

” lahh.. emang salah gua apa?? elo yang malem malem dateng baru habis itu pengen ngeliat sempe lo enggak bisa ngilangin penyakit k pop lo itu..” gua selalu (enggak pernah enggak) diem baru pergi..

tapi menjadi k pop itu ada senengnya.. malah banyakan senengnya dari pada sedihnya soalnya.. orang yang gua kepoin tuhh ganteng ganteng semua.. nahh ini orang yang membuat saya gila hahahhaha.. (?)

Super Junior Member Profile

 
Park Jung Soo (박정수)
Stage Name : Lee Teuk (이특)
Chinese Name : 朴 正 秀 / 李 特
English Name : Dennis Park
Nickname(s): Angel without Wings (날개잃은천사), Gaeteuk (개특, named by Heechul), Special Leader (특별한리더), Peter Pan, Ori (오리 aka Duck)
Date of Birth: July 1, 1983
Place of Birth: Seoul Yeonshinnae (서울 연신내 은평구)
Height: 178 cm/5′ 10.1″ in (said on Star King that his real height without shoelifts is 175 cm/5′ 9″)
Weight: 59 kg/129.8 lb
Blood Type: A
Siblings: older sister Park Inyoung (1982)
Specialty/Hobby: Piano, Composition, Listening to music, Singing
Education: Transferred from Paekche Institute of the Arts (백제예술대학) to Inha University (인하대학교)
Misc. Info.: Leeteuk was wandering around lost in the streets of Seoul when an SM scout saw him and gave him a business card. He auditioned in 2000 and made his first appearance the same year as an extra sitting in an auditorium in MBC’s “All About Eve.” His stage name Eeteuk (이특) means “special.”
Kim Hee Chul (김희철)
Chinese Name : 金 希 澈
English Name : Casey Kim
Nickname(s): Heenim (희님), Cinderella (신데렐라), Flower (꽃), Kim Pink (김분홍), Kim Moodswing (김기복), Kim Cherry (from Youngstreet), Snake (from the Zodiac), Heerobbong (part of the Bbong brothers with Donghae and U-Know Yunho), Heebongie Hyung (Yesung’s nickname for Heechul)
Date of Birth: July 10, 1983
Place of Birth: Hoengseong County, Kangwondo (강원도 횡성군); grew up in Wonju, Kangwondo (강원도 원주) where his parents still reside
Height: 179 cm/5′ 10.5″ in (stated in his 100Q/100A from August 26, 2007 that his height is actually 178 cm/5′ 10.1″)
Weight: 60 kg/132 lb
Blood Type: AB
Siblings: older sister Kim Heejin (1982)
Pets: Heebum (Russian Blue cat) since 11/11/06, Champagne (Siamese cat) since 7/26/08; used to have Yamchae (Russian Blue cat) given to him by fans from 7/13/05 to 11/3/05, but he ran away while Heechul was away for a few days filming.
Specialty/Hobby: Writing poems, Writing fairy tales, Computer games
Education: Sangji University (상지대학교); reportedly graduated in 2008.
Official Website: http://www.rellagyo.com
Soompi Thread: http://www.soompi.co…showtopic=23645
Misc. Info.: On a whim, Heechul searched the internet for entertainment companies and it so happened that SM was having open auditions so he went with his friends to Seoul to sightsee/audition. Being unfamiliar with the area, he got lost and missed the open audition hours. They told him that it was too late, but according to him, took one look at his face and changed their minds 🙂 He was allowed to audition and was cast through Starlight Casting System in October 2002. He debuted as an actor on March 6, 2005 through the youth drama KBS’s “Banolim 2” as Baek Jinwoo.
Han Geng (韩 庚)
Korean Name : 한경 (Han Kyung)
English Name : Joshua Tan
Nickname(s): Beijing Fried Rice (북경밥 aka Bukkyungbap; came during “Full House,” from Hangeng mispronouncing and Heechul mishearing 볶음밥 aka Bokkeumbap which just means fried rice in Korean), Dragon (from the Zodiac)
Date of Birth: February 9, 1984
Place of Birth: Mudanjiang in the Hei Long Jiang (黑龙江/흑륭성) Province, located in the northeastern part of China
Height: 181 cm/5′ 11.3″
Weight: 66 kg/145.2 lbs
Blood Type: B (he originally thought he was O then A. It was only in summer 2006 that he found out that his blood type was B.)
Siblings: only child
Pets: used to have Rong Rong (dog) which was given to him by fans for a little while in March-June 2007, but had to give him away because he wasn’t home enough to take care of him; Mao Mao (lives with Hankyung’s parents in China)
Specialty/Hobby: Chinese traditional dance, Ballet, Computer games
Education: Central University for Nationalities (중앙민족대학교)
Soompi Thread: http://www.soompi.co…howtopic=262497
Misc. Info.: Hangeng accompanied a friend who was auditioning at the H.O.T. CHINA Audition in 2001 and was talked into auditioning himself. He was chosen as a handful among 3000 who auditioned. He made his debut as a model in a fashion show F/W General idea by Bum Suk in May 2005.
Kim Joong Woon (김종운)
Stage Name : Ye Sung (예성)
Chinese Name : 金 鐘 雲 / 藝 聲
English Name : Jerome Kim
Nickname(s): Cloud (구룸), Dog (from the Zodiac), Rabid Dog (광견; Heechul’s nickname for Yesung)
Date of Birth: August 24, 1984
Place of Birth: Chunahn in Southern Choongchung Province (충남 천안)(충청남도 천안)
Height: 178 cm/5′ 10.1″
Weight: 64 kg/140.8 lb
Blood Type: AB
Siblings: younger brother Kim Jongjin (1987)
Pets: a turtle named Ttangkkoma (땅꼬마 which means ‘small runt’) since 12/4/08; he mentioned on “Olnbam” that it cost him 200,000 won (~$150).
Specialty/Hobby: Singing, Listening to music, Exercise
Education: Chungwoon University (청운대학교), Broadcast Music major, possibly transferred to Sunmoon University (선문대학교); reportedly graduated in early 2009.
Misc. Info.: Yesung won gold in the 1999 ChunAn Singing Contest. He was encouraged to audition for SM by his mother who secretly submitted his application without telling him. He auditioned for SM in 2001. His stage name Yesung (예성) is an acronym for 예술가의 성대 which means “Vocal Chords of an Artist.”
Kim Young Woon (김영운)
Stage Name : KangIn (강인)
Chinese Name : 强 仁
English Name : Jordan Kim
Nickname(s): Kang Kings (강깅쓰), Kkang (깡), Neoguri (너구리 aka Racoon, named by Anya from “Full House”), Ox (from the Zodiac), Youngchoon (영춘; Heechul’s nickname for Kangin, Heechul claims that this is Kangin’s real first name)
Date of Birth: January 17, 1985
Place of Birth: Seoul Seodaemoongoo HongEunDong (서울 서대문구 홍은동) (서울 서대문구)
Height: 180 cm/5′ 10.9″
Weight: 70 kg/154 lb
Blood Type: O
Siblings: only child
Pets: Gongju (공주 which means Princess; it’s a female Japanese Spitz, shown on ChinChin 11/7/08; the coordi noona told him that her eyes look just like his so he bought it)
Specialty/Hobby: Acting, Singing, Exercise (kick boxing), Swimming
Education: Kyunghee University (경희대학교)
Soompi Thread: http://www.soompi.co…howtopic=253556
Misc. Info.: Kangin was on a class field trip goofing off with his friends when an SM scout spotted him. He entered the 2002 SM Youth Best Contest (청소년 베스트 선발대회) and won first place for Best Outward Appearance. He made his debut as a panelist on SBS “One Night’s TV Entertainment (한밤의 TV연예)” in 2004. His stage name Kangin (강인) means “strong benevolence.” He is known for his physical strength.
Shin Dong Hee (신동희)
Stage Name : Shin Dong (신동)
Chinese Name : 申 東 熙 / 申 東 or 神 童
English Name : Matthew Shin
Nickname(s): Dongri Dong Dong (from Ppo Ppo Ppo)
Date of Birth: September 28, 1985
Place of Birth: Moonkyung in Northern KyungGi Province (Kyungbook Moonkyung/경북 문경) (경 기도 일산)
Height: 178 cm/5′ 10.1″
Weight: 90 kg/198 lb (he stated on his minihompy that he started his current diet at 103 kg/227 lb. Shindong stated during an interview during the Super Show in Shanghai that at one point, he had lost up to 19 kg, but that he had gained 4 kg back so he’s lost a total of 15 kg – 11/22/08; as of 3/25, Shindong stated that he’s gained back 10kg from his peak weight loss of 20kg so at ~93 kg/205 lbs)
Blood Type: O
Siblings: only child
Specialty/Hobby: Making facial expressions, Making jokes, Dancing
Education: Paekche Institute of the Arts (백제예술대학)
Soompi Thread: http://www.soompi.co…howtopic=197078
Misc. Info.: Prior to joining SM, Shindong won the 2002 and 2003 Goyangshi Youth Dance contest (Grand Prize in 2002 and Gold Prize in 2003) and the 2004 Mnet Epi Contest (Gold Prize and Popularity Award). He entered the 2005 SM Youth Best Contest (청소년 베스트 선발대회) and won first place for Best Comedian and Grand Prize overall. Shindong made his debut the same year as the MC for DBSK’s Sweet Rose Party. He owns a scooter which he calls Kkoolie (꿀이 which is equivalent to “Oinkie” since in Korea “kkool” is the sound pigs make) and often goes riding with Sungmin, with whom he also shares a love of photography. His stage name Shindong (신동), originally comes from his last name and first character of his first name (申 東), but they often take a different meaning to his name, 神 童 which means “prodigy” and is aptly named since Shindong is known for his numerous creative abilities.
Lee Sung Min (이성민)
Chinese Name : 李 成 民
English Name : Vincent Lee
Nickname(s): Sweet Pumpkin (단호박 comes from his line in a one-episode drama called “Sea of sisters”), Minimi (미니미)
Date of Birth: January 1, 1986
Place of Birth: Ilsan in KyungGi Province (경기도 일산) (서울)
Height: 175 cm/5′ 8.9″
Weight: 57 kg/125.4 lb
Blood Type: A
Siblings: younger brother Lee Sungjin
Pets: Ari (Yorkshire Terrier dog, name means “Fighting” in Korean. This isn’t the same dog that he looked after for a month on “Animal Farm.” That Ari was adopted by another family.)
Specialty/Hobby: Chinese martial arts, Acting, Watching movies, Playing instruments
Education: Transferred from Seoul Arts University (서울예대학교); currently a student at Myongji University (명지대학교)
Misc. Info.: Sungmin entered the 2001 SM Youth Best Contest (청소년 베스트 선발대회) and jointly along with Donghae won first place for Best Outward Appearance. He debuted on SBS “Showdown of the Century (세기의 대결),” a show that showcased various SM trainees, hosted by Kangta and Moon Heejun of H.O.T. in 2002. He owns a scooter which he calls Byul (별 which means Star) and often goes riding with Shindong, with whom he also shares a love of photography.
Lee Hyuk Jae (이혁재)
Stage Name : Eun Hyuk (은혁)
Chinese Name : 李 赫 宰 / 銀 赫
English Name : Spencer Lee
Nickname(s): Jewel Guy (보석미남), Monkey (from the Zodiac)
Date of Birth: April 4, 1986
Place of Birth: Goyangshi NeungGok (고양시 능곡) (경기도 일산)
Height: 176 cm/5′ 9.3″ (mentioned on Yashimmanman that his real height was +/- 2 cm so 174 cm/5′ 8.5″ :))
Weight: 58 kg/127.6 lb
Blood Type: O
Siblings: older sister Lee Sora (1984)
Pets: Choco (lives with his parents)
Specialty/Hobby: Dancing (all genres), Exercising, Listening to music
Education: Currently a student at Pai Chai University (배재대학교)
Misc. Info.: Eunhyuk entered SM in 2000. His best friend since elementary school is DBSK’s Xiah Junsu. They went to the same school and due to their mutual love of dancing, they became dance partners and best friends. He, like Sungmin, debuted on SBS “Showdown of the Century (세기의 대결),” a show that showcased various SM trainees, hosted by Kangta and Moon Heejun of H.O.T. in 2002. His stage name was created because there is a well-known Korean comedian who has the same name. He decided to add an Eun which means “silver” thus the precious jewel of his nickname to the first part of his name deriving Eunhyuk.

Lee Dong Hae (이동해)
Chinese Name : 李 東 海
English Name : Aiden Lee
Nickname(s): Fishy (물고기, it’s actually just “fish” but because of how Koreans pronounce it, it became “Fishy” to international fans), Donghae Bada (동해바다, East Sea), Pinocchio (named by Heechul), Dorobbong (part of the Bbong brothers with Heechul and U-Know Yunho), Tiger (from the Zodiac)
Date of Birth: October 15, 1986
Place of Birth: Mokpo in Southern Jeolla Province (Jeollanamdo Mokpo/전라남도 목포)(전라남도 목포)
Height: 175 cm/5′ 8.9″
Weight: 60 kg/132 lb (Donghae mentioned on Itta Upta 4/4/09 that he weighed 59kg)
Blood Type: A
Siblings: older brother Donghwa
Pets: Bada (Bichon Maltese dog, name comes from Donghae’s name East Sea, thus Bada meaning “Sea”), Meo (Bichon Maltese dog, name is short for “Romeo”)
Specialty/Hobby: Dancing, Exercise, Singing, Watching movies
Education: Currently a student at Myongji University (명지대학교)
Misc. Info.: Donghae was encouraged to become a singer by his late father (who passed away on August 8, 2006 due to melonoma), who had wanted to pursue singing as a youth, but was never able to. He was a member of the Starlight Academy and jointly with Sungmin won first place in 2001 SM Youth Best Contest (청소년 베스트 선발대회) for Best Outward Appearance. His real name Donghae means “East Sea” and thus a lot of his nicknames derive from this. Currently, he operates a minihompy under the name Kim Hyang Sook, which is his mother’s name. The reason for this is that his last minihompy was hacked into so he no longer has access to it.(mentioned during an interview)
Choi Si Won (최시원)
Chinese Name : 崔 始 源
English Name : Andrew Choi
Nickname(s): Simba (named by Heechul), Horse (from the Zodiac)
Date of Birth: February 10, 1987 (Apparently, Shiwon’s real birthday is April 7, 1986… Eeteuk said Shiwon’s birthday was coming up soon on his minihompy on 4/5/09. The story is that his parents didn’t registered his birth until February of the following year for whatever reason so in official documents his birthday is listed as February 10. However, despite the fact that his actual birthday is April 7, February 10 is the birthday he officially celebrates with Super Junior fans so…)
Place of Birth: Seoul Gangnam (south of Han River near Apgujung) (서울 강남)
Height: 183 cm/6′
Weight: 65 kg/143 lb
Blood Type: B
Siblings: younger sister Choi Jiwon
Specialty/Hobby: Singing, Dancing, Acting, Taekwondo, Chinese (language), Playing drums
Official Website: http://www.onlysiwon.com
Soompi Thread: http://www.soompi.co…?showtopic=3392
Education: Currently a student at Inha University (인하대학교), Physical Education major
Misc. Info.: Siwon was spotted by an SM scout during his junior high graduation. Against the objections of his father and much struggle, he joined SM in 2003 and made his debut in Dana’s MV “What is Love” in October 2003.
Kim Ryeo Wook (김려욱)
Chinese Name : 金 麗 旭
English Name : Nathan Kim
Nickname(s): Eternal Mangnae (만년막내 literally means “for 10,000 years, the youngest”)
Date of Birth: June 21, 1987
Place of Birth: Inchon Bupyung Sanggokdong (인천 부평 상곡동)
Height: 173 cm/5′ 8.1″
Weight: 58 kg/127.6 lb
Blood Type: O
Siblings: only child
Specialty/Hobby: Singing, Composition
Education: Currently a student at Inha University (인하대학교), Theater Arts major
Misc. Info.: Ryeowook won first place in a singing contest on MBC FM radio’s ‘별이 빛나는 밤에 (Starry Night)’ which lead him to enter the 2004 CMB ChinChin Star Festival (CMB 친친 청소년가요제) where he won Silver Award. He was a devout fan of the female pop group S.E.S. and was a member of their official fanclub.
Kim Ki Bum (김기범)
Chinese Name : 金 基 范
English Name : Bryan Trevor Kim
Nickname(s): Snow White (named by Heechul), Yangban Kim (named by Heechul)
Date of Birth: August 21, 1987
Place of Birth: Seoul (서울)
Height: 179 cm/5′ 10.5″ (stated on Yashimmanman that his real height was 177 cm/5′ 9.7″)
Weight: 58 kg/127.6 lb
Blood Type: A
Siblings: younger sister Kim Saehee
Official Website: http://www.actorkibum.smtown.com
Soompi Thread: http://www.soompi.co…showtopic=24763
Education: Unknown
Misc. Info.: Kibum was spotted walking around during a Korean Festival in LA by a SM scout and joined SM in 2002. He made his first appearance in the KBS2 drama “April Kiss” in 2004 as the younger version of the main character.
Cho Kyu Hyun (조규현)
Chinese Name : 曹 奎 賢
English Name : Marcus Cho
Nickname(s): Kim Kyu (김규, named by Heechul), Game Kyu (겜규) , Jumong Kyu (주몽규) , Chic Kyu (시크규)
Date of Birth: February 3, 1988
Place of Birth: Seoul Nohwon (서울 노원) (서울)
Height: 180 cm/5′ 10.9″
Weight: 68 kg/149.6 lb
Blood Type: A
Siblings: older sister Cho Ara (1985)
Specialty/Hobby: Singing, Listening to music, Watching movies
Education: Currently a student at Kyunghee University (경희대학교), Post Modern Music major
Misc. Info.: Kyuhyun won Bronze Award at the 2005 CMB ChinChin Star Festival (CMB 친친 청소년가요제).
tunggu tunggu bukan cuman itu doang yah.. ada lagi .. bentar kalian liat yah hahahha
2pm member profile

 enam personel, yakni Junsu, Nickhun, Taecyeon, Wooyoung, Junho, dan Chansung.  Berikut profil singkatnya:

Junsu:

Name ➟ Kim Junsu

Role in 2PM ➟ lead Vocalist
Nickname ➟ Jun.K, Panda
Date of birth ➟ 15th January 1988
Height ➟ 180cm
Weight ➟ 66kg
Blood Type ➟ A
Religion ➟ Buddhist
Languages ➟ Korean, English (in order of fluency)
School ➟ DongA School For The Arts
Hobbies ➟ Composing, Fashion, Collecting accessories and shoes
Specialties ➟ Singing, Writing (themes)
Ideal Woman ➟ A girl who looks pretty when she smiles
Fav Food ➟ Sourpatch, Sushi

First Seen ➟ -Nil-
Shows ➟ Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), Mnet Wild Bunny (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), MBC Infinite Challenge (2009), KBS Win Win (2010), O�Live Show-Top Celebrity (2010), Fantasy Couple (2010), SBS Strong Heart (2010)

Hampir masuk grup 2AM
Pemilik nama lengkap Kim Junsu ini memulai karier bukan dari kontes menyanyi. Ia lebih banyak berprestasi di lomba puisi dan menulis lagu. Namun bukan berarti kemampuan menyanyi kelahiran cowok 15 Januari 1988 ini tak bisa diandalkan. Andai tidak memilih masuk ke JYP Entertainment, ia mungkin akan jadi bagian dari grup Big Bang, bersama dua sahabatnya, Taeyang dan G-Dragon. Namun Junsu punya pertimbangan lain sehingga memilih bergabung dalam proyek JYP. Konon Junsu semula dipersiapkan untuk grup 2AM (mulanya personel 2AM dan 2PM sama-sama tergabung dalam grup One Day). Ia juga sudah melakukan latihan intensif selama enam bulan untuk persiapan debut 2AM. Namun entah mengapa pada akhirnya JYP bengubah keputusan dan memasukkan Junsu dalam 2PM.

Nickhun:

Name ➟ Nichkhun Buck Horvejkul
Role in 2PM ➟ Sub Vocal, Dancer
Nickname ➟ Khunnie Boy, Khunnio Boo, Khun-ddaeng, Thai Prince
Date of birth ➟ 24th June 1988
Height ➟ 180cm
Weight ➟ 64kg
Blood Type ➟ O
Religion ➟ Buddhist
Languages ➟ English, Thai, Korean, Japanese, Chinese (in order of fluency)
School ➟ none at the moment
Hobbies ➟ Playing the piano, Exercising, Listening to music, Watching movies, Taking pictures
Specialties ➟ Playing the piano, Acrobatics
Ideal Woman ➟ A nice, cute, and good girl
Fav Food ➟ There isn’t a food that he doesn’t like

First Seen ➟ 2006 Superstar Survival
As Guest in Variety Shows ➟ Superstar Survival (2006), XTM I (2007), Mnet Hot Blood (2008), KBS Schoolympics (2008), SBS Yashimanman 2 (2008), MBC Idol Army (2008-2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), Mnet Scandal (2009), MBC Introducing Star�s Friend (2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC BodyX3(2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), MBC Infinite Challenge (2009), KBS Sang Sang Plus (2009), KBS Champagne (2009), Mnet Wild Bunny (2009), KBS Win Win (2010), MBC Sunday Sunday Night Danbi (2010), SBS Star King (2008 – 2010), KBS Happy Together (2010), SBS Strong Heart (2010), KBS Dream Team Season 2 (2010)
As Regular in Variety Shows ➟MBC We Got Married (2010)
Music Show ➟ Co MCs at Mnet Mcountdown (2010)

Wajah China-Thailandnya bikin gemas. kalo menurutku dia itu cowok terimut di dunia. kekeekeke ^^
Aih, lucunya personel yang satu ini. Tak hanya di mata penggemar, di antara personel 2PM, ia dikenal paling pandai memainkan ekspresi wajah menggemaskan. Pada awal kemunculannya, Nickhun salah satu personel paling menarik perhatian. Wajah imut perpaduan China-Thailand cowok yang lahir dan besar di Amerika ini dan kemampuan berbahasa Korea yang masih minim bikin geregetan. Pemilik nama lengkap Nickhun Buck Horvejkul yang lahir pada 24 Juni 1988 ini ditemukan JYP di Amerika, saat cowok yang terdaftar sebagai warga negara Amerika ini ikut Korean Music Festival di Los Angeles. Kemampuan beradaptasi Nichkun yang baik di Korea membuatnya makin berkilau. Kemampuan bahasa Korea yang makin fasih menjadi jalan memperlancar kariernya. Tahun ini, pemilik julukan Prince Khun ini akan merambah dunia akting dengan menjadi pendukung film The Shining Diploma.

Taecyeon:

Name ➟ Ok Taecyeon
Role in 2PM ➟ Rapper, Dancer
Nickname ➟ Okcat, Jeemseung (beast), Choco Taec, Rich Teeth, OkDaeri, Oktizen, JjitTaecyeon
Date of birth ➟ 27th December 1988
Height ➟ 185cm
Weight ➟ 76kg
Blood Type ➟ AB
Religion ➟ Christian
Languages ➟ English & Korean, Japanese, Chinese, Spanish (in order of fluency)
School ➟ Dankook University
Hobbies ➟ Music appreciation, Wakeboarding, Skiing
Specialties ➟ Cooking
Ideal Woman ➟ A girl who does her own stuff well
Fav Food ➟ All the food

First Seen ➟ 2006 Superstar Survival
Shows ➟ Superstar Survival (2006), XTM I (2007), Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), KM Pop Magazine (2008 – 2009), MBC Introducing Star�s Friend (2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), SBS Star King (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC BodyX3 (2009), MBC Infinite Challenge (2009), KBS Sang Sang Plus (2009), KBS Champagne (2009), SBS Star King (2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), Mnet Scandal (2009), Mnet Wild Bunny (2009), SBS Strong Heart(2010), KBS Win Win (2010), O�Live Show-Top Celebrity (2010), KBS Happy Together (2010), MNET Radio (2010), SBS Sixth Sense Battle Quiz (2010)
As Regular in Variety Shows ➟SBS Family Outing Season 2 (2010)
Music Show ➟Co MCs at SBS Inkigayo (2009 – 2010), Co MCs at Dream Concert (2010)
Drama ➟ KBS Cinderella Sister (2010)

Bagi waktu antara akting dan 2PM
Meski orang Korea asli, Taecyeon pernah berdomisili 7 tahun ke Bedford, Massachusetts. Pengalaman melanglang buana di negeri orang membuatnya menguasai empat bahasa: Korea, Inggris, Spanyol, China. Kelahiran 27 Desember 1988 ini pernah ikut acara audisi musik yang sama dengan Junho dan Chansung, Superstar Survival, namun menjadi kontestan pertama yang meninggalkan acara. Saat ikut audisi JYP di New York, sebenarnya ia berniat menjadi model atau aktor. Di tangan JYP, Taecyeon berhasil dilatih menjadi rapper keren di 2PM. Tapi keinginannya menjajal dunia akting terwujud. Ia dipercaya memerankan karakter Jungwoo di serial Cinderella’s Sister dengan lawan main Moon Geum Young. Lalu, apakah jadwal syuting Taecyeon mengganggu kegiatannya bersama 2PM? Jelas tidak. “Kami sudah mengatur jadwalnya dengan syuting Cinderella’s Sister selama hari kerja, dan kegiatan 2PM di akhir pekan,” kata perwakilan JYP.

Wooyoung:

Name ➟ Jang Wooyoung
Role in 2PM ➟ Sub Vocal, Dancer
Nickname ➟ Boo-ung-ee (Owl), AngAng
Date of birth ➟ 30th April 1989
Height ➟ 178cm
Weight ➟ 65kg
Blood Type ➟ B
Religion ➟ Buddhist
Languages ➟ Korean, minimal English (in order of fluency)
School ➟ Howon University
Hobbies ➟ Music appreciation, Websurfing
Specialties ➟ Dance
Ideal Woman ➟ A girl that comes into his heart immediately
Fav Food ➟ All the food

First Seen ➟ -Nil-
Shows ➟ Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC Infinite Challenge (2009), Mnet Wild Bunny (2009), SBS Star King (2009), KBS Win Win (2010), O�Live Show-Top Celebrity (2010)
As Regular in Variety Shows ➟Co MCs KBS Win Win (2010)
Music Show ➟Co MCs at SBS Inkigayo (2009 – 2010)

Giat belajar bahasa Inggris
Jang Wooyoung personel 2PM yang ditemukan JYP lewat audisi Mgoon. Ia mengalahkan sekitar 5.000 peserta dan keluar sebagai pemenang. Sebelum memulai debut di 2PM, Wooyoung pernah menggantikan TOP-nya Big Bang untuk menari bersama Yoobin Wonder Girl di acara MBC Music Awards. Ya, selain menjadi salah satu vokalis utama 2PM, Wooyoung menonjol dalam koreografi. Personel kelahiran 30 April 1989 ini pernah menjadi co-host acara SBS Inkigayo (bareng Taecyeon) dan acara talk show Win Win. Ketertarikannya mempelajari bahasa Inggris cukup besar. Konon, Wooyoung menambah satu kosa kata bahasa Inggris setiap hari. Dulu, saat Jae Bum masih bergabung, ia sering bertanya kepada Jae Bum, apakah pelafalan bahasa Inggrisnya sudah benar atau masih berantakan.

Junho:

Name ➟ Lee Junho
Role in 2PM ➟ Main Vocal, Dancer
Nickname ➟ Hwang-jae (Emperor)
Date of birth ➟ 25th January 1990
Height ➟ 177cm
Weight ➟ 67kg
Blood Type ➟ A
Religion ➟ Christian
Languages ➟ Korean, English (in order of fluency)
School ➟ Howon University
Hobbies ➟ Music appreciation, Watching dance videos, Studying composing, Reading, Looking at fashion styles, Surfing the net
Specialties ➟ Dance, Beatbox, Singing
Ideal Woman ➟ A girl who will take care of her kids well
Fav Food ➟ All the food

First Seen ➟ 2006 Superstar Survival
Shows ➟ Superstar Survival (2006), Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC Infinite Challenge (2009), Mnet Wild Bunny (2009), SBS Strong Heart (2010), KBS Win Win (2010), SBS Family Outing (2010), KBS Happy Together (2010)
As Regular in Variety Shows ➟KBS Dream Team Season 2 (2009-2010)
Music Show ➟Co MCs at Mnet Mcountdown (2010)

manis banget senyumnya. dia punya eye smile lihat aja uahhh banget dehh. Nyaris keluar dari JYP
Jika Taecyon dan Chansung gagal di acara Superstar Survival pada 2006, Lee Junho keluar sebagai pemenangnya. Tapi siapa sangka, kemenangan itu tak lantas memudahkan jalan Junho. Ia nyaris putus asa saat mengikuti pelatihan di JYP Entertainment. Saat hadir di acara variety show SBS Strong Heart, ia curhat tentang pengalaman pahitnya awal menjalani pelatihan. Predikatnya sebagai pemenang audisi Superstar Survival justru membuat banyak peserta pelatihan lain menjauhi. Yang lebih menyakitkan, ia nyaris keluar dari JYP hanya karena postur tubuh yang dinilai kurang sempurna. Saat persiapan debut, personel dibagi dua kelompok: kelompok tinggi (Im Seulong, Ok Taecyeon, dan Hwang Changsung) dan kelompok pendek (Jae Bum dan Jo Kwon). “Tapi aku tidak bisa masuk ke grup mana pun dan keluar dari persyaratan,” kenang dia. Dukungan semangat dari sang bunda menguatkannya. Ia terus berusaha membuktikan kemampuannya. Dan terbukti, penyanyi yang disebut-sebut mirip Rain ini mampu memperkuat komposisi personel 2PM.

Chansung:

Name ➟ Hwang Chansung

Role in 2PM ➟ Rapper, Sub Vocal, Dancer
Nickname ➟ Perry, Pwang-ga (Cold?), Hwang General, Old Maknae
Date of birth ➟ 11th febuary 1990
Height ➟ 184cm
Weight ➟ 75kg
Blood Type ➟ B
Religion ➟ Buddhist
Languages ➟ Korean, Minimal English (in order of fluency)
School ➟ Howon University
Hobbies ➟ Music appreciation, Exercising, Gaming
Specialties ➟ Taekwondo, Gumdo
Ideal Woman ➟ A girl who’s eyes are nice (like nice personality)
Fav Food ➟ All the food

First Seen ➟2006 Superstar Survival
Shows ➟Superstar Survival (2006), MBC Unstoppable High Kick (2007), KBS Jungle Fish (2008), Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), Mnet It�s Time 2PM (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC Infinite Challenge (2009), MBC Introducing Star�s Friend (2009), Mnet Wild Bunny (2009), KBS Win Win (2010), KBS Dream Team Season 2 (2010), Fantasy Couple (2010), SBS Star King (2009-2010)
Music Show ➟Co MCs at Mnet Mcountdown (2010)
Drama ➟MBC Unstoppable High Kick (2007), KBS Jungle Fish (2008)

Dua kali audisi
Hwang Changsung vokalis dan rapper 2PM yang usianya paling muda. Tak seperti personel lain, ia memulai dunia keartisan lewat jalan akting. Serial Unstoppable High Kick menjadi debutnya. Meski bermodal pengalaman akting dan wajah ganteng tipikal idola remaja, penyanyi kelahiran 11 Februari 1990 ini harus dua kali audisi sampai JYP mencium potensinya. Selain paling muda, Changsung juga dikenal sebagai personel 2PM yang paling doyan makan dan pengendus aroma makanan. Changsung pernah diprotes habis para fans di Korea karena terlihat membuang sampah sembarangan saat muncul di sebuah reality show. Tapi sekarang enggak diulang lagi, kan?

Park jaebum

Ex-member (Member of 2PM until February 25, 2010)
Role in 2PM ➟ Leader, Main Vocal, Rapper, Dancer
Nickname ➟ Jaebi (moth), J-Bum, Fresh Beezy
Date of birth ➟ 25th April 1987
Height ➟ 172cm
Weight ➟ 60kg
Blood Type ➟ A
Religion ➟ Christian
Languages ➟ English, Korean (in order of fluency)
School ➟ Dankook University
Hobbies ➟ Basketball, Music appreciation, Matching the colors of his clothes
Specialties ➟ Dance, Rap, Gags (comical acts)
Ideal Woman ➟ Scarlett Johansson (Someone who is cute and sexy at the same time)
Fav Food ➟ Everything except squid and dog soup~

First Seen ➟ 9th July 2007, Seoul’s Sad Song OST.
Song title ➟ 정 (together with Shorty Jang Goon & Park Ye Eun of Wonder Girls)
Shows ➟ Mnet Hot Blood (2008), MBC Idol Army (2008-2009), Mnet It’s Time 2PM (2009), MBC Introducing Star�s Friend Season 2 (2009), Mnet Wild Bunny (2009), KBS Star Golden Bell (2009), MBC Infinite Girl (2009), MBC Pretty Boy Generation (2009), MBC Infinite Challenge (2009)

sayangnya dia udah keluar dari 2pm karena kesalahan dia menulis sesuatu yang menyampaikan penyesalanya dengan korea, warga korea pun marah akhirnya dia memutuskan kontrak. sumpah sayang banget soalnya dia itu jago banget nge dance. haha ..

Nah.. itu dia artist K pop yang paling gue suka… udah ganteng nyanyinya bagus lagi.. enggak kuat deh ahhahahaha…

sudahhh lahh.. gue tutup dulu blog yang kali ini .. yang perdana.. hahahhaha semoga kalian seneng bacanya.. heheheheh maap yaahh kalo banyak benget yang typo.. maapin yahhh hehheheh :))